Betaling, productie, verzending, garantie en retouren

Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in Euro’s inclusief BTW.

Wij behouden ons het recht voor om teksten, prijzen en artikelen te wijzigen.
Alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van fouten.

Verzendkosten

De verzendkosten inclusief BTW worden in de winkelwagen zichtbaar zodra er een product wordt toegevoegd.

Voor bestellingen van meer dan 30 euro is verzending in Nederland gratis.

Voor bestellingen van meer dan 50 euro is verzending naar België gratis.

Account

Je kunt bij Magnatic Design bestellingen plaatsen zowel met als zonder account registratie. Wil je de factuur van jouw bestelling kunnen bekijken, meerdere adressen ingeven of jouw eerdere bestellingen inzien dan dien je je te registreren als klant. Jouw gegevens worden door ons nooit aan derden verstrekt en zullen alleen intern gebruikt worden om je van alle gemakken in onze webshop te kunnen voorzien.

Betaling

Betalen kan via iDeal of vooruitbetaling per bank.

Levering

Magnatic Design heeft geen voorraad. Alle bestelde artikelen worden door ons zo snel mogelijk na ontvangst van betaling van de order geprint. Bij ieder artikel is in de beschrijving aangegeven hoe lang het printen van 1 artikel duurt. De 3D-printers zijn minimaal 10 uur per dag bezig met printen op meerdere printers. Nieuwe prints worden alleen op werkdagen en binnen kantooruren (9-17) gestart. Houd dus rekening mee een zekere doorlooptijd voordat je bestelling klaar is en verstuurd wordt. Wil je een indicatie van de verwachte verzenddatum? Stuur dan een mail naar shop@magnatic-design.nl. Je ontvangt dan binnen 1 dag een indicatie.

Zodra jouw bestelling klaar staat voor verzending ontvang je van ons een mail met daarin de link waarmee je jouw pakket kunt volgen bij PostNL.

Garantie

Controleer jouw bestelling direct na ontvangst. Mocht er iets niet naar wens zijn, laat ons dit zo snel mogelijk na aflevering weten. In het geval van breuk of manco zullen wij zo snel mogelijk opnieuw de betreffende artikelen printen en opsturen. Wanneer je na het in gebruik nemen van het bestelde artikel of de bestelde artikelen nog tegen klachten aanloopt, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wij zullen in overleg met jou zoeken naar de best passende oplossing.

Retourneren

Ter bescherming van jou als koper is de Wet “Kopen op Afstand” door de overheid in het leven geroepen. In de wet staat dat je 14 dagen bedenktijd krijgt als je een product op afstand koopt. Je kunt het product dan thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat je wilt hebben. Wil je het product toch niet hebben? Dan kun je je geld terugkrijgen als je het product tijdens de bedenktijd terugstuurt. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn.

Jouw bedenktijd gaat in zodra je het product ontvangen hebt. Wil je in het kader van deze wet een product terugsturen? Laat ons dit dan binnen de 14 dagen weten via shop@magnatic-design.nl, vóórdat je het product terugstuurt. Je ontvangt dan van ons een bericht over hoe je het product kunt terugsturen.

Je hoeft geen reden op te geven waarom je de artikelen terug wilt sturen. Uiteraard stellen wij het wel op prijs als je ons een reden kunt aangeven.

Voorwaarde voor het retourneren is wel dat de artikelen goed en degelijk verpakt retour gestuurd worden en de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en nog in de originele verpakking zijn. Je ontvangt na controle van de retourartikelen een creditnota.

De verzendkosten voor het retourneren van de goederen zijn voor jouw eigen rekening en worden dus niet door ons vergoed.

Afwijkende kleuren of formaten retourneren

De wet “Kopen op afstand” kent een uitzondering voor artikelen “die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument”. Deze uitzondering is van toepassing op alle artikelen in deze webshop waarbij het artikel niet in de standaard opgegeven kleur of niet in het standaard opgegeven formaat is besteld. Deze artikelen kun je derhalve NIET retourneren. Mocht je onverhoopt beschadigde artikelen hebben ontvangen, bijvoorbeeld door schade tijdens het transport, dan ontvang je vanzelfsprekend een vervangend artikel.