Hoe werken wij?

Alle artikelen in onze webshop worden op bestelling geprint. Dit heeft als voordeel dat artikelen in een groot aantal kleuren leverbaar zijn. Hier zit altijd wel een kleur bij die jou goed bevalt. Op dit moment kunnen onze artikelen in 24 verschillende kleuren geleverd worden. Zie de kleuroverzichtpagina voor de beschikbare kleuren.

Omdat alles op bestelling vervaardigd wordt kunnen wij vaak niet meteen de volgende dag leveren. De ervaring leert dat meeste bestellingen binnen drie werkdagen zijn verstuurd. Ter informatie staat bij ieder artikel aangegeven hoe lang het duurt om 1 exemplaar daarvan te printen. Wij hebben meerdere printers actief, maar het is niet altijd mogelijk om een bestelling op meerdere printers tegelijk te laten printen, omdat bijvoorbeeld ook voor andere klanten geprint wordt. Wil je een inschatting van de verwachte levertijd? Stuur dan een bericht naar shop@magnatic-design.nl met wat je wilt bestellen en binnen 1 werkdag ontvang je een indicatie van de verwachte levertijd is.

Voor sommige artikelen is het ook mogelijk om afwijkende formaten te bestellen. Denk aan opbergdoosjes met meer inhoud of een bredere versie waarin je bijvoorbeeld kaartjes in sleeves kunt opbergen.

Heb je idee├źn voor artikelen of variaties op artikelen die niet worden aangeboden? Laat het ons weten via shop@magnatic-design.nl